ABOUT US

Adam and I met in July of 2004 and were married in the Bountiful temple in December of 2005. I am from AZ so we moved back here in June of 2007. We have 3 boys. Landen 10 (previous marriage), Krew 3 and Kade 7 months. Oh yeah and we have 1 little dog, who is a daddy's princess and thinks she well...knows she has him wrapped around her little finger. I am the CEO of this wonderful family and Adam is the Founder and President. I have a masters degree in changing poopy diapers, cooking, cleaning, laundry and blogging. I speak a foreign language (baby talk).
Actually, I have been a Dental office manager for about 16 years at different offices and just started a new small business called Dental AR Solutions. I love being a mom and am so grateful that my husband allows me to be home to see our boys grow up.

Tuesday, September 30, 2008

OHHHH MYYYYYY GOOOOOOSHHHHHHH

OK SO I AM SO FRUSTRATED AND JUST NEED TO VENT!!! WHO THE HEK WOULD TELL THEIR SPOUSE TODAY (( UMM YEAH IT'S WEDNESDAY)) "BY THE WAY HONEY, I HAVE TO GO OUT OF TOWN FOR A WEEK AND I LEAVE MONDAY." HELLO DID WE FORGET HERE I JUST STARTED A NEW JOB AND OUR "NANNY" WHO HAPPENS TO BE MY BIGGEST LIFESAVER CAN'T JUST ALTER HER LIFE AROUND MY HUSBANDS TELL YA WHEN I TELL YA LIFESTYLE!!

SORRY BUT SERIOUSLY AM I WRONG TO BE A TINY BIT UPSET!! IT'S LIKE, YEAH WE HAVE BY FAR THE BEST DAY CARE PROVIDER (ANGELA THANKS I WOULD BE 10 TIMES MORE STRESSED IF IT WASN'T FOR YOU).

BUT IT'S JUST NOT FAIR THAT I HAVE TO ALWAYS BE INFORMED OF THINGS ON A LAST MINUTE BASIS. I HAVE 5 MILLION KNOTS IN MY NECK AND BACK BECAUSE OF THE STRESS OF TRYING TO WORK FULL TIME, BE A MOM FULL TIME, BE A WIFE FULL TIME AND BE A HOUSE MAID FULL TIME (ADAM HAS BEEN A LOT BETTER AT HELPING WITH THIS DUTY). I JUST WANT TO PULL OUT ALL OF MY HAIR!!

ON TOP OF ALL OF THIS, NEXT WEEK HAPPENS TO BE OUR WEEK WITH LANDEN. HIS BIRTHDAY IS IN 2 DAYS, WE HAVE A BDAY PARTY HERE AT OUR HOUSE ON SATURDAY, LET'S SEE OH YEAH DID I MENTION I HAVE 5 BILLION KNOTS IN MY NECK AND BACK. I HAVENT EATEN DINNER YET AND I HAVE A MASSIVE MIGRANE. SO HERE ARE MY OPTIONS
1. I HAVE HIS FATHER KEEP HIM FOR THE WEEK EXCEPT ON FRIDAY!! (WHICH ADAM IS TOTALLY NOT DOWN WITH).
2. I JUST TELL MY BOSS THAT NEXT WEEK I WILL BE LATE EVERYDAY BECAUSE MY HUSBAND DECIDED TO DROP A BOMB ON ME AT THE LAST MINUTE.
MAYBE WORKING FULL TIME NEEDS TO JUST BE FLUSHED DOWN THE TOILET BECAUSE EVERYTHING WE TALKED ABOUT BEFORE I GOT THIS JOB, JUST IS NOT HAPPENING!!!!!!!!!

I JUST DON'T THINK HE THINKS AHEAD SOMETIMES. I NEED STRUCTURE. AHHWHWHHWHWHWHHWHWHHWHWHWHWHWHWHWHHWHWHSHHAHAHWAHHWHAHWHAHHWHWAHAWH

Ok I am done venting so now I better go to bed!! I will post an update on my week soon, if I ever get a chance to breathe, which I doubt will come soon!!

P.S. I still love you babe, but seriously!!!!!

1 comment:

Nina said...

Oh I'm sorry to hear about your "Bomb" I totally understand your frustration.

Don't worry about the doggie thing...just get back to me when life stops spinning so fast and you finally feel like you can walk to keep up instead of the need to run through it :O)